0470/55.37.41

Onze diensten

Heeft uw huidige bedrijfswagen nood aan bijkomende uitrusting ? U heeft interesse in één van onze 2de hands aanbiedingen mits een paar aanpassingen ? Wij lossen dit graag voor u op. U rijdt de bedrijfswagenloods buiten met een perfect op uw wensen afgestemd voertuig !

Dakdragers, glasdragers, bijhorende accessoires

Met meer dan 20 jaar ervaring in bedrijfsvoertuigen, beseffen wij maar al te goed dat elk beroep zijn specifieke eisen stelt. Gaat het over sporadisch vervoer van een lange ladder, of rijdt u continu met heel wat bagage bovenop uw bestelwagen ? Hoe laadt en lost u ? Langs welke zijde moet dit kunnen gebeuren ? 

Wij luisteren naar uw verwachtingen en zoeken samen naar de beste oplossing voor uw budget.  

Bijkomende elektrische uitrustingen

Tijden veranderen, uw eisen veranderen ! Signalisatielichten, parkeersensoren, achteruitrijcamera's, .... kom er even over praten. We volgen de evoluties op de voet en kunnen u dan ook met kennis van zaken een gefundeerd voorstel maken.

Bescherming van laadruimte

Voor u het weet is het gebeurd: gereedschap dat omvalt in uw laadruimte ... en een lelijke bult siert voortaan de flank van de bestelwagen waar u zoveel zorg voor droeg. Vroegtijdige roest is het gevolg.

De standaard kunststof beschermingen houden weinig tegen en breken snel, waardoor dit geen duurzame oplossing is.

Met houten panelen aan de binnenzijde is dit verleden tijd: wij leveren en plaatsen houten vloeren en zijpanelen voor de meeste bestelwagens.

Wedden dat onze panelen minder kosten dan de herstelkost van een flank ? 

en nog veel meer...

Van elke wagen maken we UW wagen: het leder interieur dat u al zolang wou, mooie aluminium velgen, getinte ruiten : het hoeft niet allemaal bergen geld te kosten om er iets moois van te maken.

Laat ons weten waarvan u droomt !